Ez a tréning betelt!

Kreatív ének-zene workshop Lovász ÁkossalA WORKSHOPRÓL

A 4 nap alatt két úton közelítünk a hangok világa felé, miközben a tiszta hangoktól a zajokig, zörejekig közösen felfedezünk mindent.

A két út közül az egyik út a saját hangunk megismerése, megtalálása, s megértése abban az értelemben, hogy minden hang fontos és értékes. Énekelünk majd sokféleképpen, egyszerű, tiszta és kevésbé tiszta hangok megformálásával, egyszerű dallamokkal egy- és többszólamban, improvizálunk egymásra csúsztatott hangokkal, énekelünk kánonban és kánon nélkül.
Fotó: Fattila
A másik út a saját, egyszerű hangszerek, vagy hangzó objektumok, zörejkeltő eszközök készítése, keresése, s használata a közös zenélések során. (Persze ér kész hangszert is hozni :) )

Az alkalmakon kreatív zenei játékok, s kísérletezések segítségével ásunk majd egyre mélyebbre a koncentráció és az egymásra figyelés lehetőségeiben, miközben az együtt zenélés örömén keresztül az érzelmi kifejezések széles skáláján is kalandozunk majd.

Bátran ajánljuk ezt a tréninget bárkinek, tapasztalattal, vagy anélkül, önbizalommal vagy gátlásokkal felszerelkezve. Nem a hang tisztasága a legfontosabb, hanem a hangképzés öröme.

A TRÉNERRŐL:

2019-ben végzett az ELTE bölcsészkarán magyar és ének-zene szakon aztán a Zeneakadémián az elektronikus zene és médiaművész szakon tanult tovább. Idén végzett, szeptembertől mester szakon folytatja.
Fotó: Fattila
8 éve aktív tagja a Soharóza kórusnak, ahol a közösségi zeneszerzésre helyezik a hangsúlyt.
Borítókép: Fattila