Adatkezelési nyilatkozat


Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni a Traktor Works adatkezelési elveiről.
Üzemeltető és adatkezelő:
Amargant Egyesület
Székhely: 8428 Borzavár, Liget u. 25.
adószám: 18139307-1-19
Elérhetőségek:
info@traktorworks.hu
06 20 969-5849

I. Az adatkezelés jogalapja:

a GDPR 6. cikk (1) a) pont: az érintett hozzájárulása Azáltal, hogy az adataidat megadod a jelentkezési lapon, illetve a hírlevélre való feliratkozásnál, hozzájárulsz személyes adataid feldolgozásához és tárolásához.

II. Az általunk gyűjtött és kezelt személyes adatok köre, valamint az adatgyűjtés célja:

1. A regisztráció során az alábbi adatokat kérjük tőled:
a) Teljes neved
b) címed
c) e-mail címed
d) telefonszámod - ennek megadása opcionális
e) a választott workshop neve
f) mely napokra kérsz étkezést
g) a tábor előtti hetekben lehetőséged van ételt rendelni és egyúttal jelezni, ha valamilyen ételallergiád van, és ennek megfelelően laktóz- vagy gluténmentes ételt kérsz.

A fent felsorolt adatok megadására a megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez van szükség.

- Nevedre és címedre a befizetést követően számlát állítunk ki. 
- E-mail címeden  tájékoztatunk minden fontos további információról a tábor előtti és az azt követő időszakban. Előfordulhat, hogy telefonon gyorsabban, egyszerűbben elérünk, ha bármilyen egyeztetésre van szükség, ezért lehetőséged van telefonszámot is megadni. 
- A speciális étrendre vonatkozó igényt az étkezésért felelős beszállítónk felé továbbítjuk annak érdekében, hogy a helyszínen a számodra megfelelő menühöz juthass.

2. Hírlevél:

Lehetőséged van feliratkozni hírlevelünkre, melyben a Traktor Works-szel kapcsolatos további eseményekről, információkról értesülhetsz. Ehhez nevet és e-mailcímet kérünk tőled. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, az info@traktorworks.hu címre küldött maillel jelezheted, ha már nem szeretnél több levelet kapni tőlünk.

3. Fotó- és videófelvételek

A táborban fotó- és videófelvételeket készítünk, melyhez a beleegyezésedet kérjük az esemény kezdetekor a helyszínen. Ezeket a felvételeket későbbiekben a honlapunkon, illetve Facebook oldalunkon tesszük közzé, valamint az eseményről szóló beszámolókhoz, marketinganyagokhoz használjuk fel.

Az engedély visszavonásig érvényes. A rólad készült felvételek törlését utólag bármikor is kérheted, ebben az esetben 72 órán belül eltávolítjuk  tárhelyeinkről, valamint honlapunkról és Facebook oldalunkról. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a digitális platformokon esetlegesen továbbosztott, másolt, illetve nyomtatott formában megjelenő felvételekre nincs ráhatásunk.

III. Személyes adataid védelme

Adataidat jelszóval védett laptopon, internetes adatbázisokban, illetve meghajtókon tároljuk és minden ésszerű és tőlünk telhető technikai és személyes óvintézkedést megteszünk annak érdekében, hogy biztonságban legyenek. A jelentkezők adatai kizárólag a megrendelések teljesítéséhez szükséges személyek - a trénerek, a tábor lebonyolítását segítő önkéntesek és egyéb szolgáltatók - számára kerülnek továbbításra.

Felhívjuk figyelmed, hogy személyes adatokat bíróság és hatóság részére történő kiadását előírhatja jogszabály. Amennyiben bíróság vagy hatóság jogszabályban rögzített eljárása során személyes adatok átadására kötelez minket, a jogszabályi kötelezettséget teljesítve, kötelesek vagyunk a kért adatokat az eljáró bíróság vagy hatóság részére átadni.

IV. Az adatkezelés időtartama

A regisztráció során kötelezően és önkéntesen megadott adatok illetve személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és az adatok törléséig tart. A jelentkezéskor megadott adatokat a rendezvénytől számított két évig tároljuk, utána véglegesen törlődnek adatbázisunkból.

A fenti szabályozástól függetlenül a regisztráció során megadott adatok törlése a felhasználó által bármikor kérhető az info@traktorworks.hu e-mailcímen keresztül.

A fotók esetében az adatkezelés az engedélyed visszavonásáig érvényes, a fotó- és videófelvételekre vonatkozó kezelési irányelveknél (II/3. pont) említett sajátosságok figyelembevételével.

A hírlevélről bármikor lehetőséged van leiratkozni az info@traktorworks.hu címre írt e-maillel.

Nyilvános kommunikációs lehetőségek

A szolgáltatáshoz kapcsolódó oldalakat (https://traktorworks.hu, valamint https://www.facebook.com/TraktorWorks2020l/), fórumokat, hozzászólási lehetőségeket, önkéntes alapon szerveződő csoportokat, minden felhasználó saját felelősségére veszi igénybe. Az ilyen kommunikációs felületeken megjelenített tartalmakra különböző jogszabályok az irányadóak (Ptk. Btk.).

Automatikusan naplózott információk

A weboldal használata során az adatkezelő részére tárhely szolgáltatást nyújtó szolgáltató tudomására juthatnak bizonyos, a felhasználó internet használatával kapcsolatos adatok (pl. IP-cím stb.), amelyet az adatkezelő nem kezel; ebben a körben a mindenkori tárhely-szolgáltató adatkezelési irányelvei az irányadóak.

Az érintetti joggyakorlásra vonatkozó szabályok:

A GDPR alapján személyazonosságod igazolását követően az alábbi jogérvényesítési lehetőségekkel élhetsz:
• tájékoztatást kérhetsz az általunk kezelt személyes adatokról,
• kérheted a személyes adatatok helyesbítését,
• visszavonhatod az adatkezeléshez adott hozzájárulásodat
• kérheted személyes adataid törlését

A megadott elérhetőségeken jelezheted felénk, ha a fenti jogaidat érvényesítenéd vagy az adatkezeléssel kapcsolatban bármilyen egyéb tájékoztatásra lenne szükséged.