Ez a tréning betelt!

Improvizációs workshop Káli KatávalA WORKSHOPRÓL

Kapcsolódás történetekhez, karakterekhez, a partnerhez és önmagunkhoz színpadon innen és túl – ki- és bekapcsolódás a színházi improvizáció örömteli és felszabadító játékain keresztül. 

Fotó: Csobay Bence
A 4 napos foglalkozássorozat színházi improvizációs játékokkal, gyakorlatokkal és rengeteg jeleneten keresztül visz közelebb egymáshoz és önmagunkhoz. A tréningek középpontjában a kapcsolatok és a kapcsolódás állnak, az egyszerűbb játékoktól haladunk a komplexebb jelenetek és történetek felé. Közben nem csak önmagunkat, hanem egymást és a kreativitásunkat is felszabadítjuk. 

Előképzettség nem szükséges. 

A TRÉNERRŐL:

14 éve találkoztam először a színházi improvizációval, 8 éve játszom a Momentán Társulattal, 6 éve tanítok felnőtteket és gyerekeket egyaránt. 

Fotó: Csobay Bence
Az improvizáció számomra több, mint színházi műfaj, sokkal inkább egy életstílus,  látásmód, ami egészséges működésre és jó természetre nevel. 

Munkám során a biztonságos tér megteremtése, a felszabadult játék és flow, az egymáshoz és önmagunkhoz való kapcsolódás áll a fókuszban. Trénerként a nyitottság, a figyelem és az empátia jellemez. 
Borítókép: Csobay Bence