Részvételi nyilatkozat


Traktor Works Színházi Tréningfesztivál, 2019. 08. 08-11.

A Jelentkezési lap elküldésével elfogadom az alábbiakat:

1. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj egészének megfizetésével számít véglegesnek és érvényesnek.

2. A szervezők a részvételi díjat kizárólag abban az esetben fizetik vissza, ha a rendezvény elmarad. A rendezvény rossz idő esetén is megrendezésre kerül.

3. Amennyiben a jelentkező mégsem tudna résztvenni a rendezvényen, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni a választott tréningre. Ezt minden esetben jeleznie kell a szervezőknek és az új jelentkezőnek adatai megadásával meg kell erősítenie a csere szándékát.

4. A szervezők kizárólag a nekik felróható szándékos, az emberi életet, testi épséget vagy egészséget súlyosan károsító eseményért felelnek, és a résztvevőt a jogszabályok alapján megillető jogokon túl kifejezetten kizárják a felelősségüket minden egyéb káresemény kapcsán.

5. A rendezvény területére bevitt vagyon-és értéktárgyakért, valamint az azokban keletkező kárért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Bevinni vagyon- és értéktárgyakat kizárólag csak saját felelősségre lehet!

6. A szervező a résztvevők és a szálláshelyek között kizárólag kapcsolattartási/közvetítési tevékenységet lát el, ebből kifolyólag bármilyen a szállással kapcsolatos egyéb ügyintézés vagy esetleges reklamáció kezelése a szálláshely feladatkörébe tartozik.

7. A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják! Amennyiben egy tréning elmarad, a résztvevő választhat, hogy vagy másik tréningen vesz részt vagy a részvételi díjat visszaigényli.

8. A rendezvényen fotó- és videófelvételeket készítünk, melyhez a beleegyezésedet kérjük az esemény kezdetekor a helyszínen. Ezeket a felvételeket későbbiekben a honlapunkon, illetve Facebook oldalunkon tesszük közzé, valamint a rendezvényről szóló beszámolókhoz, marketinganyagokhoz használjuk fel.

9. Adataid kezelésével kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz részletesebb tájékoztatást.

A fentieket elolvastam és a jelentkezési lap elküldésével elfogadom.