Szolgáltatási feltételek


Traktor Works, Berencebaráti, 2024. 08. 8-11.

Az alábbiakban ismertetjük a Traktor Works Színházi Tréningfesztivál szolgáltatási feltételeit, melyet a jelentkező a jelentkezési lap elküldésével elfogad.

Szolgáltató/szervező:

Amargant Egyesület (Székhely: 8428 Borzavár, Liget u. 25.. adószám: 18139307-1-19)

1. A jelentkezés menete:

1.1 A jelentkező a www.traktorworks.hu oldalon kitöltött és beküldött jelentkezési lappal jelzi részvételi szándékát a választott színházi workshopon. A jelentkezés után a szervező automatikus visszaigazoló emailt küld, melyben megerősíti a jelentkezés részleteit és ismerteti a fizetés módját (banki utalás)

1.2 A regisztráció a részvételi díj (tréning díja + szállás díja + étkezések díja) egészének megfizetésével számít véglegesnek és érvényesnek. 1.3 A workshop kezdetéig a szervező további információkat küld a táborral kapcsolatban (étkezés, szállás, napirend stb.) 2. A szolgáltatás lemondása/meghiúsulása

2.1 A szervezők a teljes részvételi díjat kizárólag abban az esetben fizetik vissza, ha a tábor elmarad. A tábor rossz idő esetén is megrendezésre kerül.

2.2 Ha a jelentkező lemondja részvételét, a szervező automatikusan csak a szállás díját fizeti vissza, a workshop díját nem.

2.3 Amennyiben a jelentkező nem tud részt venni, lehetősége van maga helyett más résztvevőt küldeni a választott workshopra. Ezt minden esetben jeleznie kell a szervezőknek és az új jelentkezőnek adatai megadásával meg kell erősítenie a csere szándékát.

2.4 Lemondás esetén, amennyiben az adott workshop teltházas, lehetőség van a felszabaduló hely újbóli meghirdetésére. Amennyiben sikerül ilyen módon pótolni a kiesett résztvevőt, abban az esetben a szervező a workshop díját is visszafizeti.

2.5 . A szervezők a változtatás jogát fenntartják! Amennyiben egy tréning elmarad, a résztvevő választhat, hogy vagy másik tréningen vesz részt vagy a részvételi díjat visszaigényli.

3. Adatvédelem

3.1 A táborban fotó- és videófelvételeket készítünk, melyhez a beleegyezésedet kérjük az esemény kezdetekor a helyszínen. Ezeket a felvételeket későbbiekben a honlapunkon, illetve Facebook oldalunkon tesszük közzé, valamint az eseményről szóló beszámolókhoz, marketinganyagokhoz használjuk fel.

3.2 Adataid kezelésével kapcsolatban az adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz részletesebb tájékoztatást.

4. Egyéb szolgáltatási feltételek

4.1 A szervezők kizárólag a nekik felróható szándékos, az emberi életet, testi épséget vagy egészséget súlyosan károsító eseményért felelnek, és a résztvevőt a jogszabályok alapján megillető jogokon túl kifejezetten kizárják a felelősségüket minden egyéb káresemény kapcsán.

4.2 A résztvevő által hozott vagyon-és értéktárgyakért, valamint az azokban keletkező kárért a szervezők felelősséget nem vállalnak. Vagyon- és értéktárgyakat kizárólag csak saját felelősségre lehet hozni!

5. Panaszkezelés rendje:

A résztvevő a szervezést, lebonyolítást illető kifogásait a következő elérhetőségeken juttathatja el hozzánk:

email cím:info@traktorworks.hu

telefonszám: 06 20 969-5849