Ez a tréning betelt!

Improvizációs workshop Varju Nándorral

A tréningről

Az idei 4 napban az alapokra helyezzük a hangsúlyt. Olyan alapokra, amilyenekre szerintem érdemes (impró)színházat építeni. Szerintem érdemes nagyon odafigyelni a másikra. Olyan dolgokat láthatsz, hallhatsz tőle, amikre világokat tudtok felépíteni közösen. 
Szerintem érdemes mindenkivel, akárkivel, bárkivel improvizálni, legyen az kezdő vagy régi motoros. Olyan kihívásokat élhettek át, amik megmutatják, hogy milyen jó imprósok is vagytok. 
Fotó: Fattila
Szerintem érdemes szeretni azt, akivel jelenetbe mész, akkor is, ha néha nehéz. A pozitív hozzáállás mindig gyönyörű pillanatokat szül. 

Négy mélységesen emberi, egyben derűs napra invitállak, ahol legtöbbet magadról tudhatsz majd meg.

Rólam

11 éve foglalkozom improvizációval. A győri Import Impró Társulatnak alapító tagja vagyok. Az Itt és Most Társulat munkájából pedig mint szakmai vezető veszem ki a részem. Folyamatosan tanulom a műfajt, ahogy folyamatosan tanítom is, amit tanultam. Elemem a színpad, elemem a rögtönzés. Az életem minden területére kihat. Rengeteg csoda költözött az életembe azzal, hogy elkezdtem megélni az improvizációt a lehető legnagyobb mélységében. 
Facebook esemény